Tuesday, June 11, 2019

6 dingen om te overwegen voordat u een blog maakt - een gids voor beginners.

Tags
Voor degenen onder u die een blog willen maken, zijn er enkele dingen waar u op moet letten. Wat zijn deze dingen? zie de uitleg hieronder.

6 dingen die je moet overwegen voordat je een blog maakt, gids voor beginners, dingen waar je op moet letten voordat je een blog maakt, tips voor beginnende bloggers, beginnersbloggers, bloggers begeleiden, een nieuwe blog maken, een blog maken, advies over het maken van een blog, tips voor het maken van een blog

6 dingen om te overwegen voordat u een blog maakt.

1. Doel van het creëren van een blog.

Geef aan, waarvoor maakt u deze blog aan. Gewoon vallen en opstaan, school / college-opdrachten, dagboeken, voor de promotie van goederen / diensten of voor andere doeleinden.

2. Niche Blog or lifestyle blog.

Als de blog die je hebt gemaakt een dagblog is, is het geen probleem als het thema dat je voor je blog gebruikt een lifestyle-blog is. Nu schrijf je artikelen over romantische romans, dan over computerproblemen, dan over verstoppertje spelen, enzovoort.

Maar voor blogs die producten / services op de markt brengen, moet u een bepaald thema dragen. Als u bijvoorbeeld reisservices op de markt wilt brengen, kunt u het thema van uw blog meenemen in de vorm van een discussie over interessante toeristische attracties, of het zou een logies en een hotel zijn. dus niet: u biedt reisdiensten aan, maar uw blogartikel bevat eigenlijk onderwerpen over computers.

3. Blog bezoekers.

Afgaande op bezoekersfactoren zijn er verschillende dingen die moeten worden overwogen en aangepast, zoals:
  1. Gebruik van taal (jargon of standaardtaal).
  2. Schrijfstijl (met of zonder afkortingen of woorden).
  3. Het gewicht van het onderwerp in het artikel.

4. Blogsjabloon.

Blogsjablonen kunnen bepalen hoe lang een bezoeker op uw blog zal zijn. Enkele sjabloon selectiecriteria zoals:
  • Basiskleur sjabloon: u kunt de kleur van de sjabloon kiezen op basis van uw favoriete kleur. maar je moet een kleur kiezen die comfortabel is in de ogen van bezoekers. Voor het thema van een zakelijke blog is het beter om een ​​witte basis te gebruiken omdat deze professioneler lijkt.
  • Type, kleur en grootte van tekst: behandel de blogbezoekers niet alleen met letters die voor het oog aangenaam zijn, maar kies ook de kleur van de sjabloon. Gebruik geen letters die te groot of niet te klein zijn. Gebruik ook niet te veel kleuren op de letters.
  • Lichtgewicht sjabloon: kies een lichtgewicht sjabloon zodat het niet te lang duurt om te laden. Hoe goed het artikel en het uiterlijk van uw blogsjabloon ook zijn, bezoekers gaan meteen naar een andere blog als hij te lang wacht op het laden van uw blog.
  • Aantal widgets: installeer niet te veel widgets. Het laden zal moeilijker zijn als er teveel widgets in de blog zijn. Te veel widgets maken het uiterlijk van de blog ook rommelig.

5. Blogartikel.

Artikelen die u maakt moeten origineel zijn. Als je een idee uit een andere blogpost neemt, herschrijf het dan met je eigen woorden en taalstijl. Kopieer het niet meteen. Het grootste risico is dat uw blog wordt gerapporteerd en uiteindelijk door Google van de SERP wordt verwijderd.

6. Veelgestelde vragen aan Senior Bloggers.

Je moet niet verlegen zijn om senior bloggers te vragen. Bezoek hun blog, vooral blogs die bloghandleidingen bevatten.

Lees voordat je het vraagt ​​of reageert eerst de informatie die boven het opmerkingenveld is geschreven, omdat sommige bloggers bepaalde voorwaarden stellen om op hun blog te reageren.

Nou, dat zijn enkele van de dingen die op zijn minst overwogen moeten worden voordat je begint met het bloggen van activiteiten. maar nogmaals benadruk ik dat dit slechts een suggestie is, geen verplichte regel. Wees niet bang om een ​​blogger te worden. Dus, Happy Blogging

Bekerja sebagai Technical Support IT di sebuah Perusahaan Offset Printing and Packaging, sekaligus menyukai hobi blogging. Semoga artikel "6 dingen om te overwegen voordat u een blog maakt - een gids voor beginners." yang SINICHINET sajikan bisa bermanfaat bagi anda semua. 1 SHARE dari anda sangat berarti bagi kami.